De Praktijk

De praktijk

Eigen praktijkruimte

Oefentherapie Weesp heeft een eigen praktijkruimte.
• Inclusief wacht-/kleedruimte met toilet
• Alles op begane grond
• Vrij parkeren
• Makkelijk bereikbaar

Als u een indicatie heeft dat u niet naar de praktijk kunt komen, dan kom ik naar u toe.

Eerste afspraak

Graag meenemen:
• Verwijzing huisarts of specialist (als u die heeft)
• Identiteitsbewijs

Tijdens behandelingen doe ik de deur van de praktijk op slot. Zo kan ik ongestoord behandelingen geven en liggen uw spullen veilig in de kleedruimte. Gebruik de bel om mij te laten weten dat u er bent.

Afspraak maken

Voor een eerste afspraak of informatie kunt u het beste even bellen of het contactformulier invullen en opsturen. Soms ben ik niet direct bereikbaar, bijvoorbeeld als ik met een behandeling bezig ben. Spreek dan uw naam en telefoonnummer en eventuele boodschap in. Ik neem dezelfde dag nog contact met u op.

Privacy

Ik neem kennis van feiten en informatie van vertrouwelijke aard. Binnen de praktijk wordt zorgvuldig omgegaan met deze informatie. De Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de WGBO  (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst) worden nageleefd.

U kunt onze Privacy Policy Oefentherapie Weesp hier nalezen.

Afzeggen van een behandeling

Afzeggen van een behandeling kan per telefoon of via de mail. Behandelingen moeten minimaal 24 uur van te voren afgezegd worden. Niet gegeven behandelingen worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Klachten

Een goed onderling contact is heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Stel dat u toch ontevreden bent over bepaalde zaken, dan stel ik het zeer op prijs dat u dit met mij bespreekt. Indien dit niet tot een bevredigende oplossing leidt, kunt hier lezen wat u in een dergelijke situatie kunt doen.