Eigen praktijkruimte

Oefentherapie Weesp heeft een eigen praktijkruimte, aan de Aetsveldselaan 15 te Weesp. Een centrale locatie, vlakbij het centrum van Weesp. Bent u niet bekend in Weesp kijk dan op het plattegrondje. De praktijk heeft een behandel/oefenruimte en een wacht/kleedruimte met een toilet. De ruimtes zijn allemaal op de begane grond.

 

Makkelijk bereikbaar

Op de Aetsveldselaan kunt u vrij parkeren. Maar lopend of fietsend kan natuurlijk ook. Als u een indicatie heeft dat u niet naar de praktijk kunt komen, dan kom ik naar u toe.

de-praktijk

Bel aan, dan kom ik de deur openen

Tijdens behandelingen doe ik de deur van de praktijk op slot. Zo kan ik ongestoord behandelingen geven en liggen uw spullen veilig in de kleedruimte. Gebruik de bel om mij te laten weten dat u er bent. Dan kom ik de deur voor u open doen.

Graag meenemen naar de eerste afspraak

  • Verwijzing huisarts of specialist (als u deze heeft)
  • Identiteitsbewijs

Klachten

Een goed onderling contact is heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Stel dat u toch ontevreden bent over bepaalde zaken, dan stel ik het zeer op prijs dat u dit met mij bespreekt. Indien dit niet tot een bevredigende oplossing leidt, kunt hier lezen wat u in een dergelijke situatie kunt doen.

Afspraak maken

Voor een eerste afspraak of informatie kunt u zich het beste even bellen of het aanmeldformulier invullen en opsturen. Soms ben ik niet direct bereikbaar, bijvoorbeeld als ik met een behandeling bezig ben. Spreek dan uw naam en telefoonnummer en eventuele boodschap in. Ik neem dezelfde dag nog contact met u op.

Privacy


Ik neem kennis van feiten en informatie van vertrouwelijke aard. Binnen de praktijk wordt zorgvuldig omgegaan met deze informatie. De Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst) worden nageleefd.

U kunt onze Privacy Policy Oefentherapie Weesp hier nalezen.

Afzeggen van een behandeling

Afzeggen van een behandeling kan per telefoon of via de mail. Behandelingen moeten minimaal 24 uur van te voren afgezegd worden. Niet gegeven behandelingen worden niet door de zorgverzekering vergoed.