Even voorstellen


Mijn naam is Henny Ottenhoff. In 1982 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en sinds 2013 ben ik ook geregistreerd als psychosomatisch oefentherapeut. Mijn specialisaties zijn rug-, nek- en schouderklachten, ademhalingsproblemen, chronische pijn, psychosomatische klachten en slaapproblemen.

Mensen weer leren bewegen is mijn passie


Ik heb altijd veel gesport en ben betrokken bij diverse sportverenigingen in Weesp. Op dit moment ga ik graag hardlopen, mountainbiken en schaatsen. Het belang van bewegen geldt niet alleen voor bewegen bij sport, maar juist ook voor dagelijkse activiteiten. Mensen met klachten, pijn en/of beperkingen behandelen, adviseren en begeleiden naar herstel, zodat ook zij weer met plezier kunnen bewegen is het mooiste dat er is.

Kwaliteit


Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 39901135994. Alleen paramedici die voldoen aan de door de beroepsgroep gestelde opleidingseisen worden hierin geregistreerd. Elke vijf jaar wordt gecontroleerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, behoudt de geregistreerde paramedicus zijn of haar kwaliteitsregistratie. Ik heb een contract met alle zorgverzekeraars.

Henny Ottenhoff (1962)
is sinds 1983
eigenaar van
oefentherapie Weesp.

Henny werkt
servicegericht
en zet zich met
al haar passie in
voor haar cliënten.

Continu
op zoek
gaan naar
mogelijkheden,
buiten kaders
denken,
goed luisteren
en zo ontdekken
wat mensen
echt beperkt,
dat is
haar kracht.

 

 

Historie

Op 1 april 1983 ben ik in Weesp gestart met mijn praktijk voor oefentherapie. Op 30 maart 2008 heb ik mijn 25 jarig jubileum gevierd door "Weesp beweegt" te organiseren.


Behandeling, begeleiding en beweegadvies

Wat ik mooi vind aan oefentherapie is dat het gericht is op het individu, waarbij elke mens uniek is. Door u inzicht te geven in uw manier van bewegen/functioneren, werkt de therapie zowel genezend als preventief.

Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van de klachten en de behandeling die het beste past bij uw dagelijkse activiteiten. Deze uitdaging maakt dat ik oefentherapie nog altijd een fascinerend beroep vind.

 

 

 

promotie foto weesp beweegtHenny Ottenhoff