Vergoedingen

Vergoeding

Behandeling

Oefentherapie (Cesar/Mensendieck) is een paramedische behandeling. De behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat voor vergoeding in aanmerking komt, verschilt per verzekeraar en per pakket.
Voor kinderen onder de 18 jaar is de vergoeding vanuit de basisverzekering geregeld. Een kind hoeft dus niet aanvullend verzekerd te zijn.
Voor patiënten met een chronische aandoening die vermeld staat op de lijst van de zorgverzekeraar, is vergoeding uit de basisverzekering mogelijk. Bekijk de polis zorgvuldig, of neem even contact met mij op. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.


Vergoeding-zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars

Oefentherapie Weesp heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland en is ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici.

Het aantal behandelingen dat wordt vergoed verschilt per zorgverzekeraar. Voor de exacte vergoeding en voorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u de polisvoorwaarden raadplegen of kunt kijken naar dit vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar.

Tarieven

Indien u niet of onvoldoende bent verzekerd dan gelden de tarieven die u hier kunt vinden.