Preventie in verband met coronavirus

Corona / COVID-19 maatregelen

De beroepsvereniging en het Paramedisch Platform Nederland hebben een advies gegeven over het bieden van zorg door paramedici in deze tijden van corona. Ze raden ons aan zorg te blijven bieden maar daarbij zeer terughoudend te zijn met face-to-face consulten. Ik volg dit advies op en geef inmiddels videoconsulten. Deze zijn veilig en AVG-proof.

Indien strikt noodzakelijk kan er nog direct contact plaatsvinden. Daarbij neem ik uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Ik volg hierin het beleid van de regering, wat op dit moment duurt tot 6 april.

Indien er al een afspraak staat neem ik contact met u op om deze om te zetten in een videoconsult of om de afspraak te verzetten.

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen via info@oefentherapieweesp.nl of 0294-418398.